Eskişehir'de çöp kamyonun altında kalan temizlik işçisi yaralandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan bir kişi çöp kamyonun altında kalarak yaralandı.Kırmızıtoprak Mahallesi Nilay Sokak'ta belediyeye ait 26 AEL 399 plakalı çöp kamyonunu kullanan...

22 Şubat 2022 Salı 12:41
Eskişehir'de çöp kamyonun altında kalan temizlik işçisi yaralandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan bir kişi çöp kamyonun altında kalarak yaralandı.

Kırmızıtoprak Mahallesi Nilay Sokak'ta belediyeye ait 26 AEL 399 plakalı çöp kamyonunu kullanan Bayram Ok, iş arkadaşı Emrehan Sarıköse (22) ile yoldaki çöpleri topladı.

Bir süre sonra hareket halindeki aracın yanında yürüyen Emrehan Sarıköse ayağının kayması sonucu aracın altında kaldı.

Yaralanan Sarıköse, olay yerine gelen 112 Acil Servis sağlık ekiplerince Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Sarıköse'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İş arkadaşı Kamil Tepegöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Arkadaşım çöpleri topluyordu. Ben de aracı kullanıyordum. Emrehan çöpü araca attığı sırada ayağı kaydı, ayakları tekerleğin altında kaldı. Ambulansı aradık, hastaneye kaldırıldı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.