Eskişehir'de eylül ayında metrekareye 53,9 kilogram yağış düştü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'e eylül ayının ilk 15 gününde metrekare başına 53,9 kilogram yağış düştüğü bildirildi.Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kente eylül ayının 15 gününde gerçekleşen yağış...

16 Eylül 2021 Perşembe 12:02
Eskişehir'de eylül ayında metrekareye 53,9 kilogram yağış düştü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'e eylül ayının ilk 15 gününde metrekare başına 53,9 kilogram yağış düştüğü bildirildi.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kente eylül ayının 15 gününde gerçekleşen yağış miktarının 53,9 kilogram olduğu belirtildi.

Söz konusu yağışın, mevsim normalleri olarak kabul edilen 1991-2020 yılları arasındaki temmuz, ağustos ve eylül aylarını kapsayan 3 aylık ortalama toplam yağışı olan 44,2 kilogramdan, 9,7 kilogram daha fazla gerçekleştiği kaydedildi.

Öte yandan kentte temmuz ayında metrekare başına 12 kilogram, ağustos ayında ise 0,4 kilogram yağış düştüğü ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.