Eskişehir'de hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla 3 şüpheli tutuklandı

21 Aralık 2023 Perşembe 16:15
Eskişehir'de hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla 3 şüpheli tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 12 hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü cezaevine gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde aralık ayında meydana gelen ve piyasa değeri yaklaşık 800 bin lira olan 17 jel akü, 2 televizyon, muhtelif ev eşyası, inşaat malzemesi, 29 kümes hayvanı ve 3 evcil hayvanın çalındığı 12 hırsızlık olayıyla ilgili çalışma yürüttü.

Jandarma Suç Araştırma Dedektif Timleri, Odunpazarı ve Tepebaşı Jandarma Komutanlıklarınca yürütülen titiz çalışma sonucu, 4 şüphelinin il merkezinden çaldıkları araç ile olayları gerçekleştirdikleri, bir evden çaldıkları 3 köpekten 1'ini olay yerinin yakınında öldürdükleri tespit edildi.

Ekiplerce düzenlenen ve 4 şüphelinin yakalandığı operasyonda, şüphelilere ait ev ve eklentilerde arama yapıldı. Şüphelilerce çalınan malzemelerin büyük bir kısmı ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü çıkarıldıkları hakimlik tarafından tutuklandı, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan şüphelilerin Gülpınar Mahallesi'ndeki bir hobi bahçesinde bulunan eve girerek beyaz eşya çaldıkları anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.