Eskişehir'de icra müdür yardımcısının zimmetine para geçirdiği iddiasıyla ilgili 4 kişi daha yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de icra dairesinde müdür yardımcısı olarak görev yapan kişinin zimmetine para geçirdiği iddiasıyla ilgili soruşturmada 4 şüpheli daha gözaltına alındı.Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan...

25 Şubat 2021 Perşembe 13:54
Eskişehir'de icra müdür yardımcısının zimmetine para geçirdiği iddiasıyla ilgili 4 kişi daha yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de icra dairesinde müdür yardımcısı olarak görev yapan kişinin zimmetine para geçirdiği iddiasıyla ilgili soruşturmada 4 şüpheli daha gözaltına alındı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında kentteki icra dairesinde görev yapan ve zimmetine yaklaşık 5 milyon lira geçirdiği iddia edilen şüpheli E.K'yle bağlantılı olduğu ileri sürülen 4 kişi polis ekiplerince yakalandı.

Gözaltı sayısının 5'e yükseldiği soruşturmada zanlıların sorgusu sürüyor.

Soruşturma kapsamında görevlendirilen uzmanların da icra dairesinde son dönemde yapılan satış işlemleriyle ilgili çalışma başlattığı öğrenildi.

Dün düzenlenen operasyonda E.K. gözaltına alınmıştı.

Anahtar Kelimeler:
ZanlıZimmet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.