Eskişehir'de jandarma ekipleri 3 ayda 363 şüpheliyi yakaladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Jandarma Komutanlığınca 1 Ocak-31 Mart arasında jandarma sorumluluk bölgesinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetleri neticesinde 363 şüphelinin yakalandığı bildirildi.İl Jandarma Komutanlığından yapılan...

05 Nisan 2021 Pazartesi 15:59
Eskişehir'de jandarma ekipleri 3 ayda 363 şüpheliyi yakaladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Jandarma Komutanlığınca 1 Ocak-31 Mart arasında jandarma sorumluluk bölgesinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetleri neticesinde 363 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, kişilere, topluma, mal varlığına, millete ve devlete karşı işlemiş oldukları çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 363 şüphelinin yakalandığı ve haklarında adli işlem yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, yakalanan 363 şüpheliden 28'nin sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği, 90 kişinin adli kontrol şartıyla, diğer 245 kişinin ise idari işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
EskişehirşüpheliJandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.