Eskişehir'de kablo hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı

07 Aralık 2023 Perşembe 09:13
Eskişehir'de kablo hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ve Seyitgazi ilçelerinde enerji nakil kablosu çaldıkları öne sürülen 2 zanlı cezaevine gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektif timleri, Sivrihisar ve Seyitgazi ilçelerinde tarım alanlarına sulama amacıyla kurulan trafolardan piyasa değeri yaklaşık 50 bin lira olan 165 metre uzunluğundaki enerji nakil kablolarının çalınmasıyla ilgili 8 hırsızlık olayına ilişkin çalışma başlattı.

Ekiplerce yürütülen çalışmalar sonucu olayları, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde benzer suçlardan adli işlem yapılan 2 şüphelinin gerçekleştirdiği tespit edildi.

Emirdağ'da düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldıkları hakimlikçe "haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlığı" suçundan tutuklandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.