Eskişehir'de kaçak sigara operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mihalıççık ve Seyitgazi ilçelerinde jandarma tarafından düzenlenen kaçak sigara operasyonunda 2 zanlı hakkında işlem başlatıldı.İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

09 Aralık 2021 Perşembe 11:31
Eskişehir'de kaçak sigara operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mihalıççık ve Seyitgazi ilçelerinde jandarma tarafından düzenlenen kaçak sigara operasyonunda 2 zanlı hakkında işlem başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 2 ayrı iş yerine operasyon gerçekleştirdi.

Bu adreslerde yapılan aramalarda 262 bin makaron, 27,5 kilogram bandrolsüz kıyılmış tütün, 21 bin 215 bandrolsüz yaprak sigara kağıdı, 500 gram bandrolsüz nargile tütünü, 18 kutu içi tütün doldurulmuş satışa hazır makaron, perakende sigara satışında kullanılan 4 bin küçük boy kilitli poşet ele geçirildi.

Şüpheli 2 kişi hakkında "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçundan işlem başlatıldığı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
OperasyonKaçak Sigara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.