Eskişehir'de kavga eden abla ve erkek kardeşi bıçakla yaralandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kavga eden abla ve erkek kardeşi bıçakla yaralandı. Dede Mahallesi Nebiler Sokak'taki bir evde yaşayan Hasret Y. (32) ile kardeşi Emrah T. (19) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın...

20 Kasım 2020 Cuma 18:43
Eskişehir'de kavga eden abla ve erkek kardeşi bıçakla yaralandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kavga eden abla ve erkek kardeşi bıçakla yaralandı.

Dede Mahallesi Nebiler Sokak'taki bir evde yaşayan Hasret Y. (32) ile kardeşi Emrah T. (19) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Emrah T. bıçakla ablasını vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şüpheliyi 150 metre uzakta bacağından bıçakla yaralanmış halde buldu.

Ağır yaralanan Hasret Y, 112 Acil Servis sağlık ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesine Emrah T. ise Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
KavgaEskişehirBıçak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.