Eskişehir'de kaybolan 60 yaşındaki kişi için arama çalışmasına devam ediliyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 1 hafta önce kaybolan Mehmet Yerebakan için arama çalışması yürütülüyor.Uluönder Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi'ndeki evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan Yerebakan'ın (60) yakınlarının...

29 Ağustos 2021 Pazar 15:20
Eskişehir'de kaybolan 60 yaşındaki kişi için arama çalışmasına devam ediliyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 1 hafta önce kaybolan Mehmet Yerebakan için arama çalışması yürütülüyor.

Uluönder Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi'ndeki evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan Yerebakan'ın (60) yakınlarının durumu polise bildirmesi üzerine çalışma başlatıldı.

Aramalara, polisin yanı sıra İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Büyük Ayı Arama Kurtarma, DAK, OBAK ekipleri katılıyor.

AKUT Arama Kurtarma Derneği Eskişehir Ekibi ise 18 gönüllü, K9 arama köpeği "Fırtına", insansız hava aracı ve mobil operasyon römorku ile faaliyete destek veriyor.

Kaynak ustası olan, evli ve iki çocuk babası Yerebakan'ın bulunması için ekiplerin kent genelinde çalışması devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
AramaKayıpAKUT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.