Eskişehir'de kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 7 firari hükümlü yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları nedeniyle aranan 7 firari hükümlü yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, aranan kişilere...

10 Mart 2021 Çarşamba 14:00
Eskişehir'de kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 7 firari hükümlü yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları nedeniyle aranan 7 firari hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, aranan kişilere yönelik kent merkezinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan L.E, 4 yıl 6'şar ay hapse mahkum edilen D.S. ve Y.Ç, 3 yıl 1 ay ile cezalandırılan K.B. gözaltına alındı.

Ayrıca, "resmi belgede sahtecilik"ten 5 yıl hapis cezası bulunan K.B, "parada sahtecilik"ten 4 yıl 2 ay hüküm giyen B.A, "kişinin kendini kamu görevlisi veya banka, sigorta kurumlarının çalışanı olarak tanıtması suretiyle dolandırıcılık"tan 4 yıl ceza verilen U.K. de yakalanıp haklarında işlem başlatıldı.

Söz konusu 7 hükümlü, adli işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.