Eskişehir'de mesai arkadaşını tabancayla yaralayan zabıta memuru sanığın yargılanmasına devam edildi

26 Ekim 2023 Perşembe 12:59
Eskişehir'de mesai arkadaşını tabancayla yaralayan zabıta memuru sanığın yargılanmasına devam edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de zabıta memuru mesai arkadaşını silahla vurarak göğsünden ağır yaralayan sanığın yargılandığı ikinci duruşma yapıldı.

3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Meriç S, olayda yaralanan zabıta memuru Seyhan Ç. ile taraf avukatları katıldı.

Önceki celsedeki savunmasında yaraladığı mesai arkadaşıyla arasında sorun bulunmadığını ve psikolojik tedavi gördüğünü öne süren sanık Meriç S, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Kasıtlı bir şey yapmadım tahliyemi istiyorum." dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 8 Şubat'a erteledi.

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü binasında 27 Şubat'ta çıkan kavgada zabıta memuru Seyhan Ç. silahla yaralanmış, polis ekiplerince yakalanan Meriç S. tutuklanmıştı.

Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede Meriç S. hakkında "tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 13 yıldan 21 yıla kadar, "ruhsatsız silah bulundurma" suçundan da 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti. İddianamede, şüpheli Meriç S'nin olay öncesindeki tehdit mesajları ve yanında silahla, çalıştığı karakola gelerek mesai arkadaşını yaralama, eyleminin tasarlandığını gösterdiği belirtilmişti.

Anahtar Kelimeler:
DavaDuruşmaZabıta Memuru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.