Eskişehir'de otomobilde kaçak içki satan 2 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de otomobil içerisinde kaçak yollardan içki sattıkları belirlenen 2 şüpheli gözaltına alındı. Güllük Mahallesi Bacı Sokak'ta denetim yapan Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma...

24 Aralık 2020 Perşembe 09:26
Eskişehir'de otomobilde kaçak içki satan 2 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de otomobil içerisinde kaçak yollardan içki sattıkları belirlenen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Güllük Mahallesi Bacı Sokak'ta denetim yapan Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler durumundan şüphelendikleri bir aracı takibe aldı.

Bir süre kovalamacanın ardından durdurulan araçta yapılan aramada çeşitli marka ve boyutlarda 63 şişe alkollü içki, pos cihazı, çok sayıda siyah poşet ele geçirildi.

Araç içerisinde bulunan iki kişiye sokağa çıkma kısıtlamasına uymamaktan 6 bin 300, saat 20.00'den sonra alkol satışı yapıldığından dolayı 17 bin lira idari ceza uygulandı.

Anahtar Kelimeler:
YasakSatış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.