Eskişehirspor yönetimi BBP Genel Başkanı Destici'yi ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akgören ve beraberindekiler, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi makamında ziyaret ettiği bildirildi. Eskişehirspor Kulübünden...

09 Mart 2021 Salı 16:34
Eskişehirspor yönetimi BBP Genel Başkanı Destici'yi ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akgören ve beraberindekiler, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi makamında ziyaret ettiği bildirildi.

Eskişehirspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Akgören'e, kulüp başkan vekili Fatih Sezer ve yönetim kurulu üyeleri Bülent Gürsoy'un eşlik ettiği kaydedildi.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Destici'nin, Eskişehirspor'un her zaman yanında olduğunu ve kulüp tarafından başlatılan orman kampanyası fikrini önemsediği belirtilen açıklamada, kampanyayı kendisinin de bizzat destekleyeceği vurgulandı.

Kulüp Başkanı Mustafa Akgören ise desteklerinden dolayı Destici'ye teşekkür ederek, isminin yazılı olduğu formayı günün anısına kendisine hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.