"Geleceğe Nefes" projesinde Eskişehir'de fidanlar toprakla buluşturuldu

ESKİŞEHİR (AA) - Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda "Milli Ağaçlandırma Seferberliği" kapsamında Eskişehir kent merkezi ve ilçelerde düzenlenen etkinlikte 117 bin fidan dikildi."Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" sloganıyla...

11 Kasım 2021 Perşembe 13:12

ESKİŞEHİR (AA) - Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda "Milli Ağaçlandırma Seferberliği" kapsamında Eskişehir kent merkezi ve ilçelerde düzenlenen etkinlikte 117 bin fidan dikildi.

"Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" sloganıyla 81 ilde eş zamanlı düzenlenen etkinlik çerçevesinde Sarısungur Ağaçlandırma Sahası'nda fidan dikimi gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Çuhadar ile çok sayıda öğrenci, asker, sivil toplum kuruluş üyesi ile siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
AğaçOrmanFidan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.