Genç sanayicilerden Büyükkılıç'a plaket

KAYSERİ (AA) - Genç Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (Genç TÜMSİAD) Kayseri Şube Başkanı Mehmet Raşit Ulaş ve yönetimi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a plaket takdim etti.Belediyeden yapılan yazılı...

15 Şubat 2022 Salı 17:27
Genç sanayicilerden Büyükkılıç'a plaket

KAYSERİ (AA) - Genç Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (Genç TÜMSİAD) Kayseri Şube Başkanı Mehmet Raşit Ulaş ve yönetimi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a plaket takdim etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Genç TÜMSİAD Kayseri Şubesi yeni yönetimi, Büyükkılıç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Burada konuşan Büyükkılıç, gençlerin Kayseri'yi ve Türkiye'yi daha iyi noktalara taşıma yönünde gayret gösterdiklerini belirtti.

Genç girişimcilerin her konuda yanlarında olduklarını aktaran Büyükkılıç, "İşte böyle anlayıştaki yavrularımıza, gençlerimize sahip çıkmak, birlikte projeler üretmek bizlere yakışır. Üzerimize ne düşüyorsa her konuda kendilerinin yanında yer alacağımızı, ellerinden tutacağımızı, ürettikleri ya da talep ettikleri projeler konusunda birlikte çalışacağımızı paylaşıyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kısa süre önce yönetimi devralan Genç TÜMSİAD Kayseri Şube Başkanı Mehmet Raşit Ulaş ise Türkiye genelinde 20 bin üyeleri bulunduğunu kaydetti.

Ulaş, Büyükkılıç'a Kayseri sanayisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.