Gölbaşı Belediye Başkan Şimşek'ten yarıyıl tatili mesajı

ANKARA(AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yarıyıl tatiline girecek tüm öğrencilere mutlu ve huzurlu bir tatil diledi.Şimşek, yayınladığı mesajında belediye olarak ilçedeki okulların neredeyse tamamına ulaşarak eksiklerinin...

16 Ocak 2020 Perşembe 12:23
Gölbaşı Belediye Başkan Şimşek'ten yarıyıl tatili mesajı

ANKARA(AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yarıyıl tatiline girecek tüm öğrencilere mutlu ve huzurlu bir tatil diledi.

Şimşek, yayınladığı mesajında belediye olarak ilçedeki okulların neredeyse tamamına ulaşarak eksiklerinin giderilmesi noktasında çaba gösterdiklerini belirtti.

Mesajında çocuklara da seslenen Şimşek, "Sevgili çocuklar, eğitim, sadece öğretmenlerin çocuklara anlattıklarıyla değil, çocukların fiziksel ve sosyal çevrede geçirdikleri yaşantılarla da gerçekleşir. Tatil bir dinlenme süreci olduğu kadar değişik etkinliklerin de yapılabileceği bir zamandır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.