Gölbaşı'nda marketler denetlendi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı İlçesinde zabıta ekipleri, marketlerde denetim yaptı. Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, zabıta ekiplerinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında İncek Mahallesi'ndeki...

07 Temmuz 2020 Salı 11:59
Gölbaşı'nda marketler denetlendi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı İlçesinde zabıta ekipleri, marketlerde denetim yaptı.

Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, zabıta ekiplerinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında İncek Mahallesi'ndeki marketleri denetlediği belirtildi.

Açıklamada, ekiplerin hijyen, maske ve eldiven kullanımının yanı sıra ürünlerin son kullanım tarihi ve sosyal mesafe kuralları gibi konularda incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, tedbirleri elden bırakmadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Gerçekleştirdiğimiz denetim kapsamında personellerin hijyen belgelerini kontrol ettik. Özellikle maske kullanımı, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulmayan işletmelerde müeyyideler uyguluyoruz. İzinsiz branda asan işletmeleri de uyararak brandaları kaldırdık. Belirlenen tedbir kurallarına işletmecilerimizin uymasını rica ediyoruz. Aksi takdirde ceza uygulamak durumunda kalacağız. Lütfen kurallara uymaya özen gösterelim."

Anahtar Kelimeler:
DenetimHijyenMarket
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.