Gölbaşı'nda Paylaşım Noktası destekleri devam ediyor

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde ihtiyaç sahiplerine destek için kurulan Paylaşım Noktası çocuklu aileler için süt dağıtımı yapacak.Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, özel bir firmanın bağışladığı sütlerin...

01 Aralık 2020 Salı 12:49
Gölbaşı'nda Paylaşım Noktası destekleri devam ediyor

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde ihtiyaç sahiplerine destek için kurulan Paylaşım Noktası çocuklu aileler için süt dağıtımı yapacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, özel bir firmanın bağışladığı sütlerin yoksul ve çocuklu ailelere dağıtılmak üzere Paylaşım Noktası raflarında yerini aldığını belirtti.

Firma ve hayırseverlerin Paylaşım Noktası'na bağışları sayesinde birçok ailenin yüzünün güldüğünü ifade eden Şimşek, "Her yaşta ihtiyaç sahibi vatandaşımızın giyim ihtiyacını karşılamakla birlikte çeşitli ev eşyaları ve beyaz eşya taleplerini de gidermeye çalışıyoruz. Kampanya dahilinde vatandaşlarımız, kullanılabilecek durumda olan çeşitli giyim ve ev eşyalarını Paylaşım Noktası’na veriyor. Bu sayede hayırseverler ve ihtiyaçlar sahibi arasında bir gönül köprüsü oluşuyor. Bizlere 485 53 36-38 numaralı hatlardan ulaşabilirsiniz. Siz de atmayın paylaşın" çağrısında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.