Güdül'de eski öğrenci yurdu otele dönüştürülecek

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçedeki eski öğrenci yurdunu 60 kişi kapasiteli otele dönüştüreceklerini bildirdi. Yalçın, yaptığı açıklamada, önceden öğrenci yurdu olarak kullanılan ve belediyeye devredilen...

26 Mayıs 2021 Çarşamba 12:27
Güdül'de eski öğrenci yurdu otele dönüştürülecek

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçedeki eski öğrenci yurdunu 60 kişi kapasiteli otele dönüştüreceklerini bildirdi.

Yalçın, yaptığı açıklamada, önceden öğrenci yurdu olarak kullanılan ve belediyeye devredilen binayı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yardım ve destekleriyle otele dönüştürme çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Otelin konaklama alanında önemli bir hizmet vereceğini belirten Yalçın, şunları kaydetti:

"Bu bina tamamlandığında 60 kişi kapasiteli otel ve restoran, 23 standart odası, 2 süit odası ve açık hava düğün salonuyla hizmet verecek. İlçemizi gezmeye gelen yerli ve yabancı turistin bundan böyle konaklayabileceği çok güzel mekanı olacak. Başkente gelen yerli ve yabancı konukları bundan böyle sessiz ve sakin şehir Güdül'de ağırlayacağız, bölgedeki doğal güzellikleri görmelerini sağlayacağız."

Anahtar Kelimeler:
OtelGüdül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.