GÜNCELLEME - Aksaray'da okulda fenalaşarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki çocuğun cenazesi defnedildi

CENAZE TÖRENİ EKLENDİ

07 Ekim 2023 Cumartesi 15:46
GÜNCELLEME - Aksaray'da okulda fenalaşarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki çocuğun cenazesi defnedildi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da okulda yemek sırası beklerken fenalaşınca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 10 yaşındaki çocuğun cenazesi toprağa verildi.

Yavuz Sultan Selim Yatılı Bölge Ortaokulu yemekhanesinde dün, öğle yemeği için sıra bekleyen İsmail Bozlak, rahatsızlandı.

Öğretmenleri ile okuldaki bir hemşire tarafından ilk müdahalesi yapılan Bozlak, sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Bozlak'ın cenazesi hastanenin morgundan alınarak Somuncu Baba Cami ve Külliyesi'ne getirildi.

Naaş, kılınan namazın ardından Ervah Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze namazına ailenin üyelerinin yanı sıra Vali Yardımcısı Hakan Kılınçkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan da katıldı.

İlk belirlemelere göre çocuğun kalp krizi geçirdiğinden şüpheleniyor. Bozlak'ın kesin ölüm nedeninin patoloji incelemesi sonrası belirleneceği öğrenildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü de Bozlak için taziye mesajı yayımladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.