GÜNCELLEME - Eskişehir'de ağılda çıkan yangında çok sayıda hayvan telef oldu

- Ağılın sahibi Abdullah Kıpçak: - "Baktığımız hayvanlara ait kışlık ne varsa tamamı yanmış. 23 büyükbaş hayvan yanmış yaklaşık 50 küçükbaş hayvan telef oldu" AĞIL SAHİBİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

26 Ocak 2022 Çarşamba 11:48
GÜNCELLEME - Eskişehir'de ağılda çıkan yangında çok sayıda hayvan telef oldu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir ağılda çıkan yangında çok sayıda hayvan telef oldu.

Tepebaşı ilçesine bağlı Turgutlar Mahallesi'nde gece saatlerinde Abdullah Kıpçak'a ait ağılda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye gelen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangında çok sayıda büyük ve küçükbaş hayvan yanarak telef oldu.

Hayvanları telef olan Abdullah Kıpçak, yangının neden çıktığını bilmediğini belirtti.

Yangını komşularının haber verdiğini anlatan Kıpçak, "Hemen çıkıp geldim. Hayvanlarımın yanı sıra arpa, buğday ve yemler de yandı. Baktığımız hayvanlara ait kışlık ne varsa tamamı yanmış. 23 büyükbaş hayvan yanmış, yaklaşık 50 küçükbaş hayvan telef oldu. 4 büyükbaş hayvan ise yangın sırasında kayboldu. Yaklaşık 700-800 bin lira zararımız var." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.