GÜNCELLEME- Eskişehir'de iş insanına silahlı saldırı düzenlediği iddia edilen şüpheli tutuklandı

ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

06 Temmuz 2023 Perşembe 19:03
GÜNCELLEME- Eskişehir'de iş insanına silahlı saldırı düzenlediği iddia edilen şüpheli tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de iş insanına silahlı saldırı düzenlediği iddia edilen zanlı "kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün öğle saatlerinde Orhangazi Mahallesi Sahil Sokak'taki bir lokantada yemek yiyen iş insanı İsmail Ilgaz'a silahla ateş ederek olay yerinden kaçan şüpheli Sercan Ç'nin (38) yakalanması için çalışma başlattı.

Olaydan bir süre sonra taşıdığı silahla polis merkezine giderek teslim olan zanlı Sercan Ç, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe "kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

Öte yandan silahlı saldırıda yaralanan iş insanı İsmail Ilgaz'ın Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.