GÜNCELLEME - Kırıkkale'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 11 zanlı tutuklandı

ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

22 Haziran 2023 Perşembe 20:44
GÜNCELLEME - Kırıkkale'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 11 zanlı tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de uyuşturucu satıcılarına yönelik "Dayı 1 Operasyonu"nda gözaltına alınan 14 şüpheliden 11'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı.

Yaklaşık 6 aylık teknik ve fiziki takip sonucu 14 ekip ve 70 personelle, narkotik dedektör köpeğin de katılımıyla 11 adrese operasyon düzenlendi.

Yapılan aramalarda, bir miktar sentetik uyuşturucu, hassas terazi ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi.

Operasyonda, çocuklara uyuşturucu sattığı ve sattırdığı tespit edilen "Dayı" kod adlı A.G. ile Y.U.U, D.E.Y, O.B, F.A, S.Y, T.T, M.A, M.C.K, M.Ö, A.Ö, Y.A, D.A. ve H.Ç. gözaltına alındı.

Özel kliniği bulunan psikolog H.Ç, emniyetteki ifadesinin ardından salıverildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan D.E.Y. ile A.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğer şüpheliler tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.