Güzelyurt Kaymakamı Erciyas, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

AKSARAY (AA) - Güzelyurt Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, başarılı öğrencileri ödüllendirdi.İlçe genelinde yapılan başarı değerlendirme sınavında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Erciyas, hediye çeki verdi.Erciyas, yaptığı konuşmada,...

08 Nisan 2021 Perşembe 15:06
Güzelyurt Kaymakamı Erciyas, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

AKSARAY (AA) - Güzelyurt Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

İlçe genelinde yapılan başarı değerlendirme sınavında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Erciyas, hediye çeki verdi.

Erciyas, yaptığı konuşmada, sınava giren tüm öğrencileri tebrik etti.

Başarılı olan öğrencilere kaymakamlık olarak kırtasiye yardımında bulunduklarını anlatan Erciyas, "Değerlendirme sınavlarımız devam edecek. Tüm başarılı öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. Diğer öğrencilerimizi de motive ederek sınavlarında başarılı olmalarını sağlayacağız. Tüm sınavlarda başarılı olan en iyi öğrencilerimize de yıl sonunda bisiklet hediye edeceğiz. Öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Yeter ki onlar derslerinde başarılı olsun." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.