Hacı Bektaş Veli Külliyesi ve Müzesi'nde aydınlatma çalışması yapıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesindeki Hacı Bektaş Veli Külliyesi ve Müzesi'nde İçişleri Bakanlığınca yapılan aydınlatma çalışması tamamlandı.Nevşehir Valiliği ile Hacıbektaş Kaymakamlığınca yürütülen proje...

24 Nisan 2022 Pazar 23:36
Hacı Bektaş Veli Külliyesi ve Müzesi'nde aydınlatma çalışması yapıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesindeki Hacı Bektaş Veli Külliyesi ve Müzesi'nde İçişleri Bakanlığınca yapılan aydınlatma çalışması tamamlandı.

Nevşehir Valiliği ile Hacıbektaş Kaymakamlığınca yürütülen proje kapsamında yapılan iç ve dış cephe ışıklandırma çalışmasının tamamlanmasıyla külliye gece karanlığında güzel görüntü oluşturdu.

Nevşehir Valiliği sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, alanın görsellerine yer verilerek, "İçişleri Bakanlığımızca yürütülen çalışmalar kapsamında, valiliğimiz tarafından Hacıbektaş ilçemizdeki Hacıbektaş Veli Müzesi ışıklandırılması tamamlanarak, ziyarete açıldı. Ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.