Hacılar Belediyesi 74 dükkan ve 2 arsanın kira ihalesini yaptı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de mülkiyeti Hacılar Belediyesi'nde 74 dükkan ve 2 arsanın kiralanması için ihale gerçekleştirildi.Hacılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, mülkiyeti Hacılar Belediyesi'ne ait hal çarşısı ve yeni...

31 Aralık 2020 Perşembe 12:46
Hacılar Belediyesi 74 dükkan ve 2 arsanın kira ihalesini yaptı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de mülkiyeti Hacılar Belediyesi'nde 74 dükkan ve 2 arsanın kiralanması için ihale gerçekleştirildi.

Hacılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, mülkiyeti Hacılar Belediyesi'ne ait hal çarşısı ve yeni sanayi sitesinde bulunan 74 dükkan ile 2 arsanın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'na göre kapalı teklif usulüyle 2 yıllığına kiraya verilmesi için ihale düzenlendi.

Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ihaleye Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan başkanlık etti.

Özdoğan, yeni yılın hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları kaydetti:

"Gerek esnafımız gerek sivil toplum kuruluşlarımız gerekse siyasi parti temsilcilerimiz ile ilçemiz için çalışma yapıyoruz. Tabi ki bize yazılı ve sözlü talepler de geliyor. Biz burada kurumsal olarak, yasal olarak ne yapmamız gerekiyorsa onu yapıyoruz. Onun dışında bakanlığımızdan gelen uyarıları dikkate alarak biz de yasal çerçevede sizlere kolaylık ne varsa onları uygulamaya çalışıyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.