Hafik'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Daha sonra Hafik Spor Salonu'nda devam eden tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın...

19 Mayıs 2022 Perşembe 16:24
Hafik'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Daha sonra Hafik Spor Salonu'nda devam eden tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Hafik Gençlik ve Spor Müdürü Yahya Yıldırım, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Daha sonra Wushu Milli Takımı Başantrenörü Salih Urhan yönetiminde dünyada ve Türkiye'de derece kazanmış genç sporcular gösteriler sundu.

Hafik Kaymakamı Kadir Algın, okul sporları faaliyetleri kapsamında yapılan Bilek Güreşi Gençler (B) Türkiye Şampiyonası'nda sol kolda Türkiye birincisi olan Halishan Soğancıoğlu'na ve diğer sporculara başarılar diledi.

Halk oyunları gösterisi ve kız öğrencilerin bilek güreşi ilgiyle izlendi.

Çeşitli branşlarda dereceye giren öğren öğrencilere Kaymakam Algın, Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu ve ilçe protokolü tarafından hediyeler verildi.

Anahtar Kelimeler:
KUTLAMATörenHafik19 Mayıs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.