Hafik'te resmi törenlerin düzenlendiği alanın açılışı yapıldı

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, resmi törenlerin düzenlendiği Hükümet Binası Bahçesi, yapılan düzenlemelerin ardından açıldı. Açılışı Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş ve Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan gerçekleştirdi.Kaymakam...

29 Haziran 2018 Cuma 18:07
Hafik'te resmi törenlerin düzenlendiği alanın açılışı yapıldı

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, resmi törenlerin düzenlendiği Hükümet Binası Bahçesi, yapılan düzenlemelerin ardından açıldı.

Açılışı Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş ve Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan gerçekleştirdi.

Kaymakam Karakaş, açılışın ardından yaptığı konuşmada, yapılan düzenlemeyle resmi törenlerin yapıldığı alanın daha güzel ve daha kullanışlı bir hale geldiğini söyledi.

Alanda yapılan düzenlemeleri anlatan Karakaş, "Çim ve çiçek ekimi yapıldı. Ağaç ve süs bitkileri kullanıldı. Atatürk büstü yenilerek yeni yerine taşındı. Hayırsever vatandaşlarımızın katkısıyla düzenlendi burası. Burayı devletimizin bütçesinde herhangi bir ücret çıkmadan yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Belediye başkanı İlhan da çalışmada tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Hafik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.