HAK-İŞ 4. Emek Fotoğrafları Yarışması'nda ödüller sahiplerini bulacak

- Türkiye'nin dört bir yanından "emek" temasını içeren ve 1213 fotoğraf için başvuru yapılan yarışmanın ödül töreni 1 Kasım'da gerçekleştirilecek

26 Ekim 2023 Perşembe 09:44
HAK-İŞ 4. Emek Fotoğrafları Yarışması'nda ödüller sahiplerini bulacak

ANKARA (AA) - HAK-İŞ Konfederasyonu'nun, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla düzenlediği HAK-İŞ 4. Emek Fotoğrafları Yarışması'nda ödüller 1 Kasım'da sahiplerini bulacak.

HAK-İŞ'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, HAK-İŞ Kültür Sanat Komitesince düzenlenen yarışmaya 1213 fotoğraf için başvuru yapıldı.

Dereceye giren ilk 4 fotoğraf ile sergileme ödülü alan 45 fotoğrafın belirlendiği yarışmanın birincisine 10 bin lira, ikinciye 7 bin 500 lira, üçüncüye 5 bin lira, Özel Ödül olarak 3 bin 500 lira ve Sergileme Ödülü olarak da 750 lira verilecek.

Ödüller, 1 Kasım'da HAK-İŞ Genel Merkezindeki törenle sahiplerine verilecek. Törenin ardından HAK-İŞ Emek Fotoğrafları Sergisi açılacak.

- Arslan, katılımcılara teşekkür etti

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, sendikal mücadeleyi sanat ve kültürle buluşturarak, endüstri ilişkiler sistemine katkı sağlayacak projelere imza atmayı amaçladıklarını vurguladı.

Geleneksel hale gelen yarışmaya gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Arslan, şunları kaydetti:

"HAK-İŞ olarak, 'emek' temasını sanatsal bir bakış açısıyla çalışmalarının merkezine alan, kadrajını emekçilere çevirip, emeği sanata dönüştüren amatör-profesyonel bütün fotoğraf sanatçılarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz. HAK-İŞ 4. Emek Fotoğrafları Yarışmamıza desteklerinden dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığımıza ve yarışmamızın hayata geçirilmesindeki çabalarından dolayı Kültür Sanat Komitemize teşekkür ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.