"Halk günü" programı

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanlığı tarafından "Halk günü" programı düzenlendi.AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açılamaya göre, vatandaşlar İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile görüşerek sorunlarının çözümü...

07 Ağustos 2019 Çarşamba 09:08

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanlığı tarafından "Halk günü" programı düzenlendi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açılamaya göre, vatandaşlar İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile görüşerek sorunlarının çözümü noktasında görüş alışverişinde bulundu.

Çopuroğlu, programla ilgili şunları kaydetti:

"Bizler her zaman vatandaşlarımızla hemhal olmaya onların derdiyle dertlenmeye gayret ediyoruz. Bu minvalde il başkanlığımızdaki halk günümüzde misafir ettiğimiz kıymetli hemşehrilerimizin tek tek taleplerini dinleyerek çözüm odaklı görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Hemşehrilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Anahtar Kelimeler:
KayseriHalk Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.