Hataylı depremzede kadın, huzurevi sakiniyle hayatını birleştirdi

- Karaman Dursun Fakih Huzurevinde kalan Alibeke Özkan: - "Birbirimizi beğendik. Hayırlı yola niyetlendik"

23 Ağustos 2023 Çarşamba 11:57
Hataylı depremzede kadın, huzurevi sakiniyle hayatını birleştirdi

KARAMAN (AA) - Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Hatay'dan Karaman'a gelen kadın, yakınlarının aracılığıyla tanıştığı huzurevi sakiniyle evlendi.

Depremlerin ardından geldiği kentte bir eve yerleşen Berihan Gençoğlu (53), yaklaşık 5 yıldır Karaman Dursun Fakih Huzurevinde kalan Alibeke Özkan (67) ile yakınlarının aracılığıyla tanıştı.

Gençoğlu ve Özkan, bir süre görüştükten sonra evlenmeye karar verdi. Çift, Karaman Belediyesi Mümine Hatun Nikah Salonu'nda düzenlenen törenle hayatını birleştirdi.

Çiftin nikah şahitleri, Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim'in eşi Hatice Sarıibrahim, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu ve Huzurevi Müdürü Hasan Hüseyin Tuna oldu.

Alibeke Özkan, gazetecilere, birbirleriyle anlaşacaklarına inandıktan sonra evlenmeye karar verdiklerini söyledi.

Mutlu olmak istediklerini anlatan Özkan, "Birbirimizi beğendik. Anlaşacağımıza kanaat verdik. Hayırlı yola niyetlendik." dedi.

Berihan Gençoğlu, eşiyle tanıştığı için çok mutlu olduğunu kaydetti.

Coştu ise ikinci baharlarını yaşadıkları dönemde kendilerinden destek isteyen çiftin, kına ve nikah merasimlerini aynı anda yaptıklarını belirtti.


Anahtar Kelimeler:
HATAYHuzureviKaraman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.