İçişleri Bakanı Soylu, Polis Müzesi'nin videosunu paylaştı

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yakın zamanda resmi açılışının yapılması planlanan Polis Müzesi'ne ilişkin paylaşımda bulundu.Soylu, Twitter'da yayımladığı mesajında "19. yüzyılın sonlarında resmi olarak...

08 Şubat 2021 Pazartesi 16:20
İçişleri Bakanı Soylu, Polis Müzesi'nin videosunu paylaştı

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yakın zamanda resmi açılışının yapılması planlanan Polis Müzesi'ne ilişkin paylaşımda bulundu.

Soylu, Twitter'da yayımladığı mesajında "19. yüzyılın sonlarında resmi olarak kurulan Polis Teşkilatımıza yeni kazandırılan, yakın tarihi adeta bir zaman tüneli tadında yaşatan Polis Müzemiz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Mesaj ile paylaşılan videoda ise Emniyet Genel Müdürlüğünün Dikmen'deki Ek Hizmet Binasında yer alan Polis Müzesi'ndeki polis kıyafetleri, silahlar, mühimmat, haberleşme araçları, fotoğraflar ve belgeler ile kullanılan araçlar görülüyor.

Polis Müzesi'nin resmi açılışının yakın zamanda yapılması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.