İçişleri Bakanı Soylu'dan Adana'da şehit olan 2 jandarma personeli için başsağlığı mesajı

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana'nın Kozan ilçesindeki trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin ve Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan için başsağlığı diledi. Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı...

09 Nisan 2022 Cumartesi 23:51
İçişleri Bakanı Soylu'dan Adana'da şehit olan 2 jandarma personeli için başsağlığı mesajı

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana'nın Kozan ilçesindeki trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin ve Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan için başsağlığı diledi.

Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Adana Kozan'daki elim kazada şehit düşen kahraman jandarmalarımız Burak Şahin ve Yusuf Avan'a Allah'tan rahmet, aileleri, Jandarma Teşkilatımız ve milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim, şehitlerimizin makamını ali eylesin, yaralanan evlatlarımıza acil şifalar nasip eylesin."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.