İftarlık yemekler "Biz pişirelim siz ulaştırın" uygulamasıyla sofralarda yerini alıyor

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesinin "Biz pişirelim siz ulaştırın" uygulamasıyla yardıma muhtaç kişilerin iftarlık yemekleri hazırlanıyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk kez geçen yıl ramazan ayında başlatılan...

04 Nisan 2022 Pazartesi 10:23
İftarlık yemekler

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesinin "Biz pişirelim siz ulaştırın" uygulamasıyla yardıma muhtaç kişilerin iftarlık yemekleri hazırlanıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk kez geçen yıl ramazan ayında başlatılan "Biz pişirelim siz ulaştırın" uygulaması bu yıl da sürüyor.

Belediye tesislerinde hazırlanan iftarlık yemekler, yardıma muhtaç, yaşlı, hasta ve engellilere yine vatandaş eliyle ulaştırılıyor.

Ramazan ayı ile başlayan organizasyonda Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan yemeklerin dağıtımına eşlik etti.

Ramazan ayı boyunca her gün saat 18.00'de başlayıp iftar saatine kadar devam edecek uygulama kapsamında Atatürk Bulvarı Osmanlı Evi, Yenidoğan Mahalle Muhtarlığı önü, Tablakaya Mahallesi Nikah Salonu önü ve Mevlana Mahalle Meydanı Şeffaf Oda önünden paketler halinde yemek dağıtımı yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.