Ilgın Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Belediye olarak, yağış ve buzlanmanın vatandaşları olumsuz etkilememesi için gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.Başkan Ertaş, yaptığı açıklamada, havaların soğuması ve kar yağışıyla...

13 Ocak 2021 Çarşamba 10:30
Ilgın Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Belediye olarak, yağış ve buzlanmanın vatandaşları olumsuz etkilememesi için gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.

Başkan Ertaş, yaptığı açıklamada, havaların soğuması ve kar yağışıyla ilçe genelinde yaşanabilecek sorunları önlemek amacıyla kış hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Mevsim şartlarına göre oluşturdukları acil müdahale ekipleri ve araç parkıyla vatandaşların sorunsuz bir kış geçirmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Ertaş, "Belediye olarak hazırlıklarımızı buna göre tamamladık. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı tüm hazırlıklarımızı yaptık. 8 kamyon, 6 greyder, 11 kepçe, 3 pickup ve 54 personelle kış boyunca hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. İnşallah bu yıl bereketli bir kış mevsimi geçirmeyi diliyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.