İncesu'da Tarım Kredi Kooperatifi Marketi açıldı

KAYSERİ (AA) - İncesu ilçesinde Tarım Kredi Kooperatif Market'in şubesi törenle hizmete girdi.Gönenken Mahallesi Karamustafapaşa caddesindeki Tarım Kredi Kooperatif Market'in şubesinin açılış törenine, İncesu Kaymakamı Aydın Göçer,...

29 Mart 2022 Salı 19:08
İncesu'da Tarım Kredi Kooperatifi Marketi açıldı

KAYSERİ (AA) - İncesu ilçesinde Tarım Kredi Kooperatif Market'in şubesi törenle hizmete girdi.

Gönenken Mahallesi Karamustafapaşa caddesindeki Tarım Kredi Kooperatif Market'in şubesinin açılış törenine, İncesu Kaymakamı Aydın Göçer, Emniyet Müdürü Hakan Kırılmaz, İncesu Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karaçavuş, Kooperatif Müdürü Yüksel Kök, bazı daire amirleri ve vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Göçer ‘"Sektöre birebir kamu tüzel kişiliğine haiz olan Tarım Kredi Kooperatiflerinin girmesi ile vatandaşımız direk çiftlikten sofraya arada aracı olmadan daha ucuz ürünü temin etmiş olacak. Bu vatandaşa hizmet içindir." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından kurdele kesilerek marketin açılışı gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.