İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırıları Seydişehir'de protesto edildi

KONYA (AA) - Seydişehir'de sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar, İsrail'in Doğu Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırılarını protesto etti.Seydişehir'de sivil toplum kuruluşundan üyelerinin katılımıyla Milli İrade Meydanı'nda...

11 Mayıs 2021 Salı 18:01
İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırıları Seydişehir'de protesto edildi

KONYA (AA) - Seydişehir'de sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar, İsrail'in Doğu Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırılarını protesto etti.

Seydişehir'de sivil toplum kuruluşundan üyelerinin katılımıyla Milli İrade Meydanı'nda İsrail’e yönelik protesto eylemi düzenlendi.

Ellerinde Filistin ve Türk bayrakları taşıyan grup, tepkilerini dile getirdi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, zulmü kınamak ve Filistinlilerin acısını paylaşmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Salgın nedeniyle kurallara uyularak kısıtlı sayıda toplandıklarını belirten Tutal, şöyle konuştu:

"İsrail'in insanlık onurunu hiçe sayarak tüm insanlığa karşı yaptığı bu zulmü, akan kanları ve ağlayan analarımızı gördükçe yüreğimiz yanıyor, vicdanımız parçalanıyor, boğazımız düğümleniyor. Mazlum ve savunmasız kardeşlerimizin şehit haberleriyle içimiz kan ağlıyor. İsrail'in yaptığı bu zulme sessiz kalan tüm dünya kamuoyu, bu zulme ortak olmuştur, bu zulmü yapanlar kadar susanlar da zalim olarak tarihe geçecektir. Çünkü batı ve ABD, istediği kadar makyaj yapsın, sinema, sanat, medya ile istediği kadar algı yönetiminde başarılı olsun özünde hırsızlarla, zalimlerle, şeytanlarla ortaktır. Hakikati ne kadar çarpıtırsa çarpıtsın, ne kadar gerçek yüzünü gizlemek için projeler ve işbirlikçi oluşturursa oluştursun bu gerçek katımızda değişmeyecektir. Bu coğrafyada kiralık katillerin ve tetikçilerin, azmettiricisi olduğunu bize asla unutturamayacaktır."


Anahtar Kelimeler:
Seydişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.