İstiklal Marşı'nın kabulünün 98. yılı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 98. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi. Kemal Milaslı İlkokulu tarafından Belediye Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezi'nde...

12 Mart 2019 Salı 14:56
İstiklal Marşı'nın kabulünün 98. yılı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 98. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Kemal Milaslı İlkokulu tarafından Belediye Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların ardından öğrenciler tarafından İstiklal Marşı'nın yazılış hikayesini anlatan gösteri sunuldu. Şiirler okundu ve sinevizyon gösterimi yapıldı.

Resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Öğrencilerin İstiklal Marşı'nın kabulünün 98. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle yaptıkları resimlerden oluşan sergi açıldı.

Protokol üyeleri öğrencileri tebrik etti. Programa, Kaymakam Can Aksoy, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Yurtsever, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabriye Yılmaz, Müftü Abdulkadir Peşe, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler katıldı.


Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.