Jandarma, çocuk ve genç mahkumlara trafik eğitimi verdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de jandarma trafik timleri tarafından cezaevindeki çocuk ve genç mahkumlara trafik eğitimi verildi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, "Trafik...

05 Mayıs 2022 Perşembe 20:20
Jandarma, çocuk ve genç mahkumlara trafik eğitimi verdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de jandarma trafik timleri tarafından cezaevindeki çocuk ve genç mahkumlara trafik eğitimi verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, "Trafik Haftası" etkinlikleri kapsamında trafik kuralları konusunda bilgilendirme ve farkındalık oluşturmak amacıyla eğitimlerini sürdürüyor.

Jandarma, Kayseri Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünde bulunan hükümlü ve tutuklulara sosyal yaşamlarında trafik kuralları ile bilinçlenmelerini sağlamak için trafik eğitimi verdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.