Jandarmadan emekli öğretmene duygulandıran kutlama

- Huzurevinde kalan emekli öğretmen, farklı illerdeki öğrencileriyle buluşturuldu

24 Kasım 2023 Cuma 11:34
Jandarmadan emekli öğretmene duygulandıran kutlama

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de jandarma, huzurevinde kalan emekli öğretmeni farklı illerdeki öğrencileriyle bir araya getirdi.

Kırşehir Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı öncülüğünde, Kırşehir Lisesi ve Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi'nde Almanca öğretmenliği yapan, emekli olduktan sonra huzurevinde kalan 81 yaşındaki Sevgi Yiğit'in Öğretmenler Günü'nü kutlamak için program hazırladı.

Türkiye'nin farklı şehirlerindeki Yiğit'in eski öğrencileriyle mesai yaptığı bazı öğretmen arkadaşları, Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi'ne davet edildi.

Huzurevinden alınarak okula getirilen Yiğit, 12/D sınıfında eski öğrencileri ve meslektaşlarıyla buluşturuldu.

Sürpriz karşısında duygulanan Yiğit, "Sevgi, özveri ve çalışkanlıkla öğrencilerin başarısından mutluluk duyup içi aydınlanan emekli bir öğretmenim. İlmin meşalesini genç meslektaşlarıma devrettim. Onlara duyduğum güvenle mutluyum." ifadelerini kullandı.

Çiçek takdim edilen Yiğit, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Sevgi Yiğit için hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizinin görüntüleri, Kırşehir Valiliğinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.