Jandarmadan huzurevine ziyaret

YOZGAT (AA) - Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla Esenli köyü Bilal Şahin Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Yaşlılara karanfil takdim eden jandarma ekipleri, bir süre sohbet...

22 Mart 2019 Cuma 17:09
Jandarmadan huzurevine ziyaret

YOZGAT (AA) - Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla Esenli köyü Bilal Şahin Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Yaşlılara karanfil takdim eden jandarma ekipleri, bir süre sohbet edip, çeşitli ikramlarda bulundu, birlikte yemek yedi.

Ziyaretlerinden dolayı jandarma ekiplerine teşekkür eden huzurevi sakinlerinden Yusuf Yaşar, jandarmanın hiçbir zaman kendilerini yalnız bırakmadığını söyledi.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla kendilerini ziyarete gelmelerinden dolayı da çok mutlu olduklarını dile getiren Yaşar, "Sağ olsunlar bizimle yakından ilgileniyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

İkbal İzci de jandarma ekiplerinin ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Bizi bu günümüzde yalnız bırakmadıkları için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.