KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'ya ziyaretler

KIRŞEHİR (AA) - Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Fatih Dağlı ve Kırşehir Meteoroloji İl Müdürü Seyit Ahmet Yıldız, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti.KAEÜ'den yapılan açıklamaya...

11 Aralık 2020 Cuma 16:15
KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'ya ziyaretler

KIRŞEHİR (AA) - Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Fatih Dağlı ve Kırşehir Meteoroloji İl Müdürü Seyit Ahmet Yıldız, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti.

KAEÜ'den yapılan açıklamaya göre, Karakaya ziyarette yaptığı konuşmada, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölgesinde lider ve çalışmalarıyla model bir üniversite olma amacıyla sürekli kendini yenilediğini ifade etti.

Üniversitenin kaliteden ödün verilmeden bilimsel, sanatsal, kültürel ve sportif birçok çalışma yaptığını belirten Karakaya, pandemi nedeniyle uzaktan eğitimlerin devam ettiği süreçte öğrenci odaklı bir anlayışla eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ettiklerini aktardı.

Rektör Karakaya, diğer üniversitelere de model olmaya çalıştıklarını vurgulayarak, üniversitenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Dağlı ve Yıldız da kurumlarının çalışmaları hakkında bilgi vererek, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin bilimsel çalışmalarının verilerinden yararlanmayı planladıklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.