Kahramankazan Belediyesinden açıklama

ANKARA (AA)- Kahramankazan Belediyesi, işten çıkartıldığı iddia edilen personel ile ilgili bazı basın yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bazı internet siteleri ve basın...

07 Ocak 2021 Perşembe 17:02
Kahramankazan Belediyesinden açıklama

ANKARA (AA)- Kahramankazan Belediyesi, işten çıkartıldığı iddia edilen personel ile ilgili bazı basın yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bazı internet siteleri ve basın yayın organlarında yer alan, "Belediyede görevli 7 sözleşmeli personelin işine son verildiği" yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Personelimizin işine son verilmesi gibi bir durum söz konusu olmayıp, sözleşme süreleri biten personelimizin sözleşmeleri, sözleşme bitiş tarihi itibarıyla yenilenmemiştir. Ayrıca, sözleşmesi yenilenmeyen 7 değil, 6 personelimiz bulunmaktadır. Dolayısıyla personelimizin işine son verilmesi gibi bir durum asla söz konusu değildir. Haberde ayrıca, konunun Belediye Başkanımız Sayın Serhat Oğuz'un şeffaf yönetim ilkesi gereği, sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanan Belediye Meclis toplantısında gündeme geldiği, ancak bu canlı yayın paylaşımının daha sonra kaldırıldığı öne sürülmüştür. Bu ifade gerçeği yansıtmadığı gibi, söz konusu paylaşım halen sosyal medya hesabında yer almaktadır. Dolayısıyla haberde yer alan ifade ve ithamlar gerçek dışıdır. Kamuoyuna saygıyla arz ederiz."

Anahtar Kelimeler:
AnkaraKahramankazan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.