Kahramankazan'da "Emlak Danışmanlığı Eğitim Programını" başarıyla tamamlayan 18 kişi sertifikalarını aldı

ANKARA (AA) – Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından Belediye Kültür Merkezinde açılan "Emlak Danışmanlığı Eğitim Programına" katılan emlak danışmanı adaylarından 18 kişi yapılan sınavı geçerek sertifika almaya hak kazandı....

06 Kasım 2021 Cumartesi 11:22
Kahramankazan'da

ANKARA (AA) – Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından Belediye Kültür Merkezinde açılan "Emlak Danışmanlığı Eğitim Programına" katılan emlak danışmanı adaylarından 18 kişi yapılan sınavı geçerek sertifika almaya hak kazandı.

Kahramankazan Belediye Toplantı Salonunda düzenlenen törene emlakçıların yanı sıra Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz da katıldı.

Başkan Oğuz konuşmasının ardından kursu başarıyla bitiren 18 emlak danışmanına sertifikalarını verdi.

Serhat Oğuz emlakçılara hitaben yaptığı konuşmada

Belediyenin yatırımlarıyla emlakçılara birçok iş imkanı sağladığını belirterek, "Örneğin Millet Bahçesi yapımı tamamlandığında etrafındaki arsa ve konut değer kazanıyor. Türkiye’nin en büyük gıda toptancılar sitesi Kahramankazan’a geldi, o bölgede arsa alım satımı da arttı. Yine kentsel dönüşümün başlaması, dış mahallelerimize doğal gazın gelmesi ilçede emlak sektöründe de bir hareketlilik oluşturdu." diye konuştu.

Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.






Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.