Kahramankazan’da ihtiyaç sahiplerine 40 ton patates dağıtıldı

ANKARA (AA) – Kahramankazan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaşanan talep daralması sonucu ilçedeki çiftçilerin elinde kalan patatesleri geçtiğimiz günlerde satın alan Kahramankazan Belediyesi, bu patatesleri ihtiyaç...

17 Şubat 2021 Çarşamba 12:58
Kahramankazan’da ihtiyaç sahiplerine 40 ton patates dağıtıldı

ANKARA (AA) – Kahramankazan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaşanan talep daralması sonucu ilçedeki çiftçilerin elinde kalan patatesleri geçtiğimiz günlerde satın alan Kahramankazan Belediyesi, bu patatesleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, üretimdeki artış ve salgın nedeniyle yaşanan talep azlığı dolayısıyla ilçedeki çiftçi ve üreticilerin mağdur olmaması için harekete geçilerek ilçedeki çiftçilerin elinde kalan patateslerin doğrudan üreticiden satın alınarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un üreticileri ziyaretinin ardından belediye bu kapsamda yaklaşık 40 ton patates alımı gerçekleştirdi. Depolarda bekleyen patatesler çürümekten kurtarılırken, üreticilerin de yüzü gülmüş oldu.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.