Kahramankazan'da Kulüpler Arası Dostluk Halter Turnuvası düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Kulüpler Arası Dostluk Halter Turnuvası düzenlendi.Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen şampiyonaya katılan sporcular, bina ve salon girişine konulan dezenfeksiyon...

12 Şubat 2021 Cuma 13:22
Kahramankazan'da Kulüpler Arası Dostluk Halter Turnuvası düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Kulüpler Arası Dostluk Halter Turnuvası düzenlendi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen şampiyonaya katılan sporcular, bina ve salon girişine konulan dezenfeksiyon cihazlarından geçerek salona alındı. Müsabakaların yapıldığı salon sürekli havalandırılarak molalarda temizlendi, dezenfekte edildi.

Belediye Spor ve Kamp Merkezi'nde 2 gün süren ve genç kızlar ve genç erkekler kategorisinde yapılan turnuvaya 6 kulüpten 75 sporcu katıldı.

Silkme ve koparmada kaldırdıkları ağırlıklarla birbirleriyle yarışan sporculardan dereceye girenlere madalya verildi.

Kahramankazan Belediyespor Kulüp Başkanı Altuğ Özcü, AA muhabirine, genç sporcular arasındaki dostluk ve kaynaşmayı artırmak ve Naim Süleymanoğlu gibi sporcuların yetişmesine imkan oluşturmak için bu şampiyonayı düzenlediklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.