Kaman Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, ilçeye daha iyi hizmet verebilmek araç filosunu güçlendirmeyi sürdürdüklerini belirtti.Çolak, yaptığı yazılı açıklamada, son 2 yılda 12 yeni aracı öz kaynaklarıyla belediye bünyesine...

13 Ağustos 2021 Cuma 15:23
Kaman Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, ilçeye daha iyi hizmet verebilmek araç filosunu güçlendirmeyi sürdürdüklerini belirtti.

Çolak, yaptığı yazılı açıklamada, son 2 yılda 12 yeni aracı öz kaynaklarıyla belediye bünyesine kazandırdıklarını vurgulayarak, yıl içinde de ihtiyaç doğrultusunda birimlere araç takviyesi yaptıklarını aktardı.

Son olarak iki kepçeyi Temizlik İşleri Müdürlüğüne tahsis ettiklerine vurgu yapan Çolak, şunları kaydetti:

"Hizmet birimlerimizin başında gelen Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler müdürlükleri gibi sahada aktif birimlerimizin çalışmalarında kolaylık sağlayacak araç takviyelerimizi gerçekleştirerek halkımıza daha iyi hizmet etme adına her geçen gün filomuzu güçlendiriyoruz. Yeni araçlarımız hayırlı uğurlu olsun. Son 2 yılda 4 çöp kamyonu, 1 kamyon, 1 vakumlu yol süpürge aracı, 3 binek aracı, 1 paletli hidromek, 2 lastikli hidromek aracı alarak filomuzun sayısını 12'ye yükselttik."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.