Kaman Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışması yaptı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediyesi ekipleri, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için çalışma gerçekleştirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle ekiplerin ilçe merkezi ve...

21 Aralık 2021 Salı 14:47
Kaman Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışması yaptı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediyesi ekipleri, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için çalışma gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle ekiplerin ilçe merkezi ve mahallelerde çalışma yaptığı belirtildi.

Mahalle yollarında temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, yağış durumuna göre ekiplerin karla mücadeleye devam edeceği kaydedildi.

Açıklamada, vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için temizlik görevlilerinin okul önlerinde, kaldırımlarda ve kar biriken yerlerde temizlik çalışması yaptığı aktarıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.