Kaman'da 14 bin çipli kimlik kartı verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, 14 bin 310 kişiye yeni çipli kimlik kartı verildiği bildirildi.İlçe Nüfus Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kırşehir genelinde olduğu gibi Kaman'da da yeni çipli kimlik...

10 Ağustos 2018 Cuma 12:22
Kaman'da 14 bin çipli kimlik kartı verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, 14 bin 310 kişiye yeni çipli kimlik kartı verildiği bildirildi.

İlçe Nüfus Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kırşehir genelinde olduğu gibi Kaman'da da yeni çipli kimlik kartı dağıtımında herhangi bir aksaklık yaşanmadığı belirtildi.

Yeni kimlik kartlarının verilmesinde vatandaşlara her türlü kolaylığın sağlandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kaman'da 2017 yılının başından beri toplam 14 bin 310 kişiye yeni çipli kimlik kartı teslim edildi. Kişiler, yeni kimlik kartı başvurusunu sadece ikamet ettiği yerlerde değil, şartlar uygunsa ve istenilen belgeler yanındaysa farklı illerde de tamamlayabilmektedir. Başvuru esnasında en önemli ayrıntı biyometrik fotoğrafla başvuruya gelmeleri. Burada kişinin parmak izi alınarak sisteme aktarılıyor. Ayrıca, nisan ayından beri Nüfus Müdürlüğümüze yapılan başvurular neticesinde 336 kişiye pasaport, 882 kişiye de ehliyetleri verildi."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.