Kapadokya'da hava ulaşımına kar engeli

- Nevşehir ile İstanbul arasında yapılması planlanan uçak seferleri karşılıklı iptal edildi - Olumsuz hava koşulları nedeniyle sıcak hava balon turları da yapılamıyor

26 Aralık 2018 Çarşamba 09:27
Kapadokya'da hava ulaşımına kar engeli

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle bazı uçak seferleri ile sıcak hava balon turları iptal edildi.

Kentte dün gece başlayan kar yağışı, hava ulaşımını olumsuz etkiledi.

Yağış nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kapadokya Havalimanı'na saat 08.45'te yapılması planlanan TK 2006 ve Kapadokya Havalimanı'ndan Atatürk Havalimanı'na saat 09.40'ta yapılması planlanan TK 2007 sefer sayılı uçuşlar iptal edildi.

Bölgede, turistlerin Kapadokya'nın doğal güzelliklerini gökyüzünden izlemelerine imkan sunan sıcak hava balon turları da kar yağışı nedeniyle yapılamadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.